Ana Sayfa


Ürünler


İletişim

 
Ana Sayfa    Ürünler     Ulaşım - İletişim     Hakkımızda     Mail - Msn    Web Hizmetleri      Diğer
 Her Türlü Ev Eşyalarınızı, Büro Mobilyalarınızı, Lokanta Malzemelerinizi İstanbul'un Her Yerinden Değerinde Alıyoruz 

 

 

  • Giysiler Artık Oda Sahibi Oldu

     

    Modern konut furyası tüm hzıyla devam ederken peşinde pek çok yeniliğide beraberinde getiriyor. Amerikan sinemasında görmeye alışkın olduğumuz elbise odaları da bunun son numunesi. Son iki yılda satışları yüzde 45 artan elbise odaları özellikle villalarda çok gözde.

    Son bir yılda banka faizlerinin düşmesi, vadelerin 18 yıla kadar uzaması sebebiyle hareketlenen emlak piyasası kendi bünyesinde de yeni sektörler ve trendler meydana getirdi.Geniş hacimli apartman daireleri veya müstakil ev sahipleri arasındaki son moda ise elbise odaları. Büyük metrekarelerde villa ve malikane projeleri üreten konut firmaları Amerikan sinemasında gördüğümüz bu trendin Türkiye ye sıçramasının en önemli nedeni oldu.

    Bu sayede elbise odası mevzuunda uzman mobilyacılar da geçmişteki talep darlığının acısını çıkarmaya başladı. 2006 sonrası konutta yaşanan büyük hareketten sonra teslimlerin başladığını ve ev sahiplerinin yeni konutlarını son modaya göre dizayn istediğini söyleyen mobilyacılar, elbise odalarına olan talebin en az yüzde 15 oranında arttığını belirtiyor. Sabah Emlak, bu hafta, giysi odası yaptırırken sonradan pişmanlık meydana getiren hataları önleyecek ince detayları derledi. Projelendirme aşamasında mimar veya üretici firmayla kaç adet pantolon, gömlek, ceketlik yer isteyeceğinizi belirtmenizde fayda var. Böylece elbise odası yaptırdıktan sonra sıkışıklık derdi çekmezsiniz, aynı zamanda gömlek ve etekleriniz yer darlığından katlanıp, buruşmaz.Elbise odasında estetik çok önemli.

    Ama estetiğe fazla takılıp, kullanışsız oda yaptırmak da bir çok ev sahibinin meydana getirdiği hataların en başında geliyor. Bunun için sıklıkla kullanacağınız eşyalarınızı basitçe erişilebilir yerlerde olması gerekiyor.Mesela her gün kullanacağınız çoraplar ve iç çamaşırlar için yerle aynı hizada bir dolap yaptırmak yerine bel hizasında bir dolap daha uygun. Ayrıca yüksek ve ulaşması zor kısımlara yorgan, nevresim gibi yılın belli zamanında kullanacağınız eşyaları koymak için bölmeler yaptırırsak elbise odamız daha kullanışlı bir hale gelmiş olur.

    Elbise odası yaptırırken karar vermeniz gereken mesele başlıkları arasında dolapları kapaklı yahut kapaksız mı sipariş vereceğimiz geliyor. Kapaklı yapılmasının faydası eşyalarımız dağınık görünmez. Ayrıca içeriye daha az toz girdiğinden giysileriniz daha az kirlenmiş olur.

     

    Arşive Geri Dön

 

 


Ana Sayfa | Ürünler | Ulaşım-İletişim | Hakkımızda | Mail-Msn | Web Hizmetleri | Diğer